Drifttekniker VVS

Regionservice

Vi erbjuder

Som drifttekniker hos oss får du arbeta inom ett brett arbetsfält vid den dagliga driften av våra fastigheter i Västervik med omnejd. Du har i ditt arbete ett stort ansvar där du självständigt arbetar med service och underhåll gällande våra fastighetssystem. Du kommer även arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på andra fastighetstekniska installationer. Hos oss kombinerar du din kunskap som drifttekniker med servicekänsla och mycket gott kundbemötande.

Du får möjlighet att utvecklas i din profession med hjälp av kunniga kollegor men även via interna och externa utbildningar. Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag med möjlighet till flexibel arbetstid och placeringen är vid Västerviks Sjukhus.
Efter en introduktionstid kommer du medverka i vårt beredskapsarbete och då med en inställelsetid på max 45 minuter.


Vi söker

Du har en för tjänsten relevant utbildning som till exempel driftteknikerutbildning eller likvärdig
utbildning och kompetens som vi bedömer likvärdig. Erfarenheter av arbete med VVS installationer och service är önskvärt. För att lyckas i tjänsten behöver du även ha några års erfarenhet inom drift och underhåll, gärna vid en större verksamhet. Region Kalmar län satsar på nya och moderna fastigheter som innebär omfattande mängd teknik och säkerhet som är datoriserad så du behöver i ditt arbete hos oss ha god datavana.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne, är självständig, flexibel och med en utpräglad
servicekänsla. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du har även ett genuint intresse för teknik och det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett, för verksamheten, effektivt sätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och förmågan att kunna arbeta självständigt och i grupp inom givna ramar.

Vi arbetar med löpande urval så skicka oss din ansökan så snart du kan.

Vår arbetsplats

Fastighetsdriftens uppdrag är att ansvara för drift och underhåll av Region Kalmar läns komplexa
byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård.
Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.
I Västervik är vi idag 13 tekniker och 5 ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i norra delen av Kalmar län.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/708

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-29
Upplysning om tjänsten

Jonas Lindgren

0490-86677

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30