Drifttekniker spol och disk

Regionservice

Vi erbjuder

dig som drifttekniker inom området spol och disk, ett arbete med drift och service av vår tekniska utrustning i Kalmar med omnejd. Du får ett flexibelt arbete med stort ansvar där du självständigt och tillsammans med kollegor installerar och utför service och underhåll av framförallt medicintekniska desinfektionsutrustningar, diskmaskiner och autoklaver. Du kommer även arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på andra fastighetstekniska installationer.

Då arbetsområdet ofta är märkesspecifikt så kommer du erbjudas internutbildning. Du får en grundlig introduktionsplan och en god arbetsmiljö i ett härligt team. Du får möjlighet att utvecklas i din profession med hjälp av kunniga kollegor men även via interna och externa utbildningar. Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag med möjlighet till flexibel arbetstid och placeringen är på Länssjukhuset i Kalmar. Efter en introduktionstid kan du behöva medverka i vårt beredskapsarbete och då med en inställelsetid på max 45 minuter.

Vi söker

Du har en för tjänsten relevant utbildning inom VVS eller annan utbildning och kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i tjänsten behöver du ha något års erfarenhet inom drift och service. Tjänsten kräver att du har B-körkort. Tidigare erfarenhet av arbete med eller utbildning på desinfektionsutrustning, autoklaver eller liknande är meriterande. Då Region Kalmar län satsar på nya och moderna fastigheter som medför omfattande teknik och säkerhet så behöver du även ha god datorvana. 

Hos oss kombinerar du din kunskap som tekniker med servicekänsla och gott kundbemötande. I arbetet behöver du vara strukturerad, självständig och kunna anpassa dig efter situation. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du har även ett genuint intresse för teknik och det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett, för verksamheten, effektivt sätt.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Vi arbetar med löpande urval så skicka oss din ansökan så snart du kan!

Vår arbetsplats

Fastighetsdriftens uppdrag är att ansvara för drift och underhåll av Region Kalmar läns komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

I Kalmar är vi idag tjugotre tekniker och sex ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i södra Kalmar län.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/615

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-21
Upplysning om tjänsten

Johan Carlsson

0480-426696

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30