Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Driftsamordnare

Regionservice

Vi erbjuder

Här får du möjligheten att vara med och bygga upp och forma en ny tjänst i vår verksamhet. Som driftsamordnare får du ett administrativt tekniskt arbete mot drift och service av våra fastigheter. Du får möjlighet att utvecklas i din profession och vara navet i fastighetsdriftens arbete. Det är en flexibel tjänst där du har ansvar för att samordna, planera och följa upp verksamhetens arbete via framför allt arbetsorder. Vi använder oss idag av underhållsystemet Faciliate. Du kommer även att stötta din chef och de olika verkstäderna i olika ärenden och arbetsuppgifter. Till exempel hantera kommunikation internt och gentemot kund samt samordning av interna och externa tjänster.

Välkommen att söka denna spännande tjänst och bli en del av ett härligt team. Arbetet är dagtid, mån-fredag med möjlighet till flexibel arbetstid och du kommer vara placerad på Västerviks sjukhus.

Vi söker

Du har en för tjänsten relevant eftergymnasial teknisk utbildning och/eller annan utbildning och kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i tjänsten behöver du ha några års arbetslivserfarenhet inom planering, beredning, alternativt arbetsledning. Du behöver vara kommunikativ och ha ett gott bemötande då arbetet innebär mycket kontakt med både våra verkstäder internt samt människor inom andra verksamheter. Tjänsten innefattar också en stor del planering och uppföljning så god datorvana krävs, framförallt inom Microsoft Office.

Hos oss kombinerar du din kunskap inom teknik och administration med en god servicekänsla. I arbetet behöver du vara strukturerad, självständig och kunna anpassa dig efter situation. Du har även ett genuint intresse för teknik och det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett, för verksamheten, effektivt sätt.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Vår arbetsplats

Fastighetsdriftens uppdrag är att ansvara för drift och underhåll av Region Kalmar läns komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

I Västervik är vi idag 13 tekniker och 5 ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i norra delen av Kalmar län.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/168

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-26
Upplysning om tjänsten

Jonas Lindgren

0490-86677
Upplysning om tjänsten

Stefan Polteg, Vision

0480-426661

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30