Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Driftingenjör El

Regionservice

Vi erbjuder

I tjänsten som driftingenjör erbjuds du ett brett arbetsfält med arbetsuppgifter inom både drift- och servicegruppen. Tillsammans med din närmaste chef och övriga ingenjörer i Västervik kommer du att utveckla, leda och planera arbetet inom el- och belysningsinstallationer, ställverk, reservkraft mm. I tjänsten ingår även att vara ett stöd till dina kollegor i Oskarshamn. Målet med ditt arbete är optimera funktion, säkerhet och driftsekonomi inom Fastighetsdrifts verksamhetsområde.

Efter en introduktionstid ingår beredskapsarbete i tjänsten, med en inställelsetid på max 45 minuter.

Vi söker

dig som är universitets-/högskoleutbildad elingenjör eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs erfarenhet från liknande arbete. B-körkort krävs för tjänsten. Är du auktoriserad elinstallatör (AL) är det meriterande. 

Vår satsning på nya och moderna fastigheter innebär teknik och säkerhet som är digitaliserad, god IT-kompetens är därför av vikt för tjänsten. I ditt arbete har du ett professionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan!

Vår arbetsplats

I Västervik är vi idag tretton tekniker och fem ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i Västervik och Vimmerby kommun.

Basenheten Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Vårt förvaltarteam handlägger även länsövergripande frågor inom säkerhet, brand- och skalskydd. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/490

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-02
Upplysning om tjänsten

Fredrik Kasterman

072-4658206

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30