Driftingenjör - EL

Regionservice

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande uppdrag inom både drift och service där du tillsammans med chef och kollegor kommer att utveckla, leda och planera arbetet inom elinstallationer, ställverk, reservkraft mm. I uppdraget ingår att sträva efter att uppnå optimal funktion, säkerhet och driftsekonomi inom Fastighetsdriftens verksamhetsområde. Utöver dina arbetsuppgifter inom drift och service kommer du även delta i och leda projekt inom ditt verksamhetsområde. Det finns även goda möjligheter att växa och utvecklas inom området hos oss då verksamheten satsar kraftigt med både nya tekniska lösningar och ny utrustning.

Efter en introduktionstid ingår beredskapsarbete i tjänsten, med en inställelsetid på max 45 minuter.

Vi söker

Du är högskoleutbildad elingenjör eller har annan utbildning och arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har även erfarenhet från liknande arbete och vi önskar att du är Auktoriserad elinstallatör (AL). B-körkort är ett krav.

Vår satsning på nya och moderna fastigheter innebär teknik och säkerhet som är digitaliserad, god IT- och styrsystemskompetens är därför av vikt för tjänsten. I ditt arbete har du ett professionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du är också kvalitetsmedveten, självständig och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vår arbetsplats

I Kalmar är vi idag 23 tekniker, fem ingenjörer samt en administratör som tillsammans arbetar med den dagliga driften och servicen av våra fastigheter i Kalmar, Torsås, Emmaboda, Mörbylånga och Nybro kommun.

Basenheten Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Vårt förvaltarteam handlägger även länsövergripande frågor inom säkerhet, brand- och skalskydd. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/809

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Johan Carlsson

0480-42 66 96
Upplysning om tjänsten

Stefan Polteg, facklig företrädare Vision

0480-42 66 61
Upplysning om tjänsten

Jimmi Brask, facklig företrädare Vision

0480-42 66 59

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30