Distriktssköterska/sjuksköterska till Mörlunda hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Mörlunda hälsocentral söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska för arbete på mottagning med telefonrådgivning, provtagning, sårvård, samarbete med sjukhus och kommun vid vårdplanering etc. Möjlighet till egen mottagning finns. Vi ser gärna att du har astma/KOL-utbildning.

Vi söker

Specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska eller motsvarande/leg sjuksköterska. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Mörlunda hälsocentral är en liten välfungerande hälsocentral där varje medarbetare är lika viktig för att det ska fungera bra. Vi fäster stor vikt vid kontinuerligt förbättringsarbete i smått och stort. Vi har 2 läkare, 4 distriktssköterskor, 4 undersköterskor och 1 medicinsk sekreterare.

Vår hälsocentral ligger i ett litet samhälle, i Emå-dalen, med bondbyar runt omkring. Här finns också sågverksindustri och stor gårdsbutik i Aby med försäljning av närproducerat. ICA-affär i centrum och dagens rätt mm går att köpa på serviceboendet Lundagården, intill hälsocentralen, som också rymmer apoteket Hjärtat. Både tåg och buss finns som alternativt färdsätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/338

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-08

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Wivi-Anne Nilsson

0495-239 97
Upplysning om tjänsten

Ann-Charlotte Johansson, Vårdförbundet

0495-236 41

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 9 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet