Distriktssköterska/Sjuksköterska till Mönsterås hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska till Mönsterås hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 17 mars.

Vi erbjuder


Vi söker

Vi behöver dig distriktssköterska/sjuksköterska på vikariat, då vi har medarbetare som är föräldraledig. Du ska vara erfaren, entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se Dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha referenser som ska styrka Din förmåga att ge våra patienter ett fantastiskt bemötande även i mycket stressade situationer.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har distriktssköterskeexamen alt sjuksköterskeexamen och är legitmerad sjuksköterska. Det är även meriterande om du arbetat i kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera utmärkt smidigt i olika teamarbeten. Vid anställning kommer personlig lämplighet för uppdraget i primärvården generellt och lokalt för Mönsterås Hälsocentral att beaktas.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås hälsocentral har ca 9 100 personer listade på hälsocentralen. Varje patient tillhör ett trygghetsteam, för att enkelt hantera kravet på fast vårdkontakt. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och arbetar med systematiskt kvalitetssäkring för en patientsäker verksamhet och för att hantera utmaningarna inom primärvården. Vi eftersträvar en mycket bra tillgänglighet i telefon. Vi har även utvecklat ett prisbelönt akutteam för att förbättra vårt arbetssätt och vår tillgänglighet ytterligare. Vi har flera distriktssköterske-/sjuksköterskeledda specialmottagningar inom verksamheten.

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag.

Mönsterås är en kustkommun som gränsar mot Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:26

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat snarast till 2019-12-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Vuorijärvi

Verksamhetschef

0499-48939
Upplysning om tjänsten

Anne Blomqvist

Facklig företrädare Vårdförbundet

0499-48930

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet