Distriktssköterska/Sjuksköterska till Lindsdals HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du främst med telefonrådgivning, triagering, akut omhändertagande, assistering vid olika behandlingar, provtagning men även eget ansvarsområde utifrån din bakgrund och intresse. Vi arbetar för att skapa variation i arbetsuppgifterna.

Teamanda, prestigelöshet och humor är för oss grundpelare till en bra arbetsmiljö och en trevlig stämning.

Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom demens, diabetes, astma/KOL, blodtryck, livsstil, inkontinens, samt vaccinationer. Vår ambition är att hitta nya arbetssätt för att utveckla mottagningen och göra vårt gemensamma arbete intressant och attraherande.

Vi har cirka 7000 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare samt utbildningsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Jourtjänstgöring vid Kalmarjouren kommer att ingå i tjänsten på viss procent.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling där du ser till hela verksamhetens bästa. Du är ansvarstagande, strukturerad, positiv och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du ska känna dig bekväm men också professionell i patientkontakterna.

Du ska vara legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning med inriktning distriktssköterska är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Lindsdals hälsocentral ligger i en villaförort strax norr om Kalmar. Hit flyttar barnfamiljer som vill ha ett fritt boende med tillgång till natur och ett bekvämt avstånd till staden. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så finns det fina cykelvägar.

Lindsdals hälsocentral är en välfungerande och familjär hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi försöker arbeta med att utveckla vår verksamhet så att vi tar tillvara och använder allas kompetens.

Välkommen med din ansökan! Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/6

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monica Hultqvist, Verksamhetschef

070-6938545
Upplysning om tjänsten

Marianne Karlsson, Vårdförbundet

0480-819 07

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet