Distriktssköterska/Sjuksköterska till Hultsfred Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Hultsfred hälsocentral är en arbetsplats där du gör stor skillnad för både människor och samhället. Vill du vara med och bidra till bättre livskvalité och god hälsa för länets invånare? Vi erbjuder ett stimulerande arbete på dagtid där du blir en del av ett engagerat team som kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vår hälsocentral.

Hos oss erbjuds du den kompetensutveckling du och verksamheten behöver. Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande. Som medarbetare i teamet kommer du att aktivt delta i den fortsatta utvecklingen av enhetens arbete och erbjuds spännande och omväxlande arbetsuppgifter.

Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertalområden. Arbetet består av mottagningsarbete samt sjukvårdsrådgivning i telefon. Om du är ny i din yrkesroll erbjuder vi ett mentorskap och deltagande i regionens introduktionsprogram för sjuksköterskor

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning med inriktning distriktssköterska är meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård, speciellt inom primärvård och mottagningsarbete.

Andra meriterande egenskaper som uppskattas är att du är lyhörd, nyfiken, initiativrik samt tycker om att lära dig nya saker och vill vara en del av vår goda gemenskap. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Hultsfreds Hälsocentral har just nu 8 300 listade personer och vår strävan är att det ska bli fler. På vår hälsocentral råder en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje. Hos oss får du möjligheten att möta människor från hela världen och arbeta med en varierad patientgrupp. Vi strävar efter att tillsammans skapa trygghet och ge patienterna ett professionellt bemötande och bra vård. Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang och ett gott samarbete. 

Hos oss arbetar verksamhetschef, avdelningschef, distriktsläkare, psykolog, kurator,
psykiatrisjuksköterska, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fotvårdsspecialist, undersköterskor samt
medicinska sekreterare.

Om du vill bli en del av vår arbetsgrupp är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/998

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-11-27
Upplysning om tjänsten

Ann Arvidsson, verksamhetschef

0495-15580
Upplysning om tjänsten

Karolina Strid, vårdförbundet

0495-15555
Upplysning om tjänsten

Ann-Li Karlsson

0495-15502

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 november 2022 Lämna synpunkter på innehållet