Distriktssköterska/Sjuksköterska till Gamleby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande och omväxlande arbete som distriktssköterska/sjuksköterska. Hos oss arbetar du med mottagningsarbete, sjukvårdsrådgivning och triagering i telefon. Det innebär att du kommer att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. En viktig del i ditt arbete är undervisning och handledning av studenter.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid. Arbete på primärvårdsjouren ingår i tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat på 18 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Det finns även eventuell möjlighet till en fast anställning i Primärvårdsförvaltningen. Intervjuer sker löpande.

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med distriktssköterskeutbildning, samt erfarenhet av primärvård och sjukvårdsrådgivning. Vi värdesätter kompetensutveckling och ser gärna att du vill delta i utvecklingen av vår verksamhet.

Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du ser att samarbete med dina kollegor och att ge en god service är en självklarhet för att ge våra patienter den allra bästa vården. I rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är en liten arbetsplats med korta beslutsvägar. Vi har bra sammanhållning och vi trivs och har roligt tillsammans. Vi har arbetsmiljön i fokus både för våra medarbetare och våra patienter. Trivs medarbetare så trivs även patienter.

Att arbeta på en liten mottagning innebär att vi jobbar nära varandra, vi hjälper varandra och vi delar våra olika erfarenheter med varandra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/546

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-31
Upplysning om tjänsten

Anette Karlsson, verksamhetschef

0493-130 31
Upplysning om tjänsten

Monica Svenningson Bard, Vårdförbundet

0493-130 23

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet