Distriktssköterska/Sjuksköterska till Emmaboda Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. Som sjuksköterska/distriktsköterska hos oss arbetar du främst med mottagningsarbete, rådgivning och bedömning per telefon och vid patientbesök. Du har egen mottagning efter överenskommelse, utifrån kompetens och intresse. Du erbjuds kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. Emmaboda hälsocentral arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma, demens, inkontinens, blodtryck, vaccinationer samt livsstil. Vi arbetar tillsammans för patientens bästa och för att utveckla verksamheten. 

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har distriktssköterskeexamen alternativt legitimerad sjuksköterska. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera i olika teamarbeten. Som person är du trygg och stabil och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och det är en fördel om du har erfarenhet av vårt datajournalsystem Cosmic.

Vår arbetsplats

Emmaboda hälsocentral är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med god tillgänglighet för våra patienter. Vi har ca 6 800 personer listade på hälsocentralen. Vi som arbetar på Emmaboda hälsocentral är specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, medicinsk fotvårdsterapeut och psykolog. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i gruppen. Vi har precis flyttat in i nya fräscha lokaler och i huset finns även distriktsrehab, BHV, MHV, öppen förskola och Folktandvård, som vi har ett nära samarbete med. Emmaboda kommun har många sjöar och vattendrag, skogsmark och härliga grönområden. Det är bra tågförbindelser till Emmaboda. Med tåg kommer du till Kalmar, Karlskrona och Växjö på 30 minuter.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/241

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Carina Parai

Verksamhetschef

0471-185 82
Upplysning om tjänsten

Maria Silveborg, Vårdförbundet

0471-185 14

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet