Distriktssköterska/sjuksköterska Stensö hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Rätt person att vara med i vårt team som strävar efter att ge invånare en nära vård av hög kvalitet på en modern och trevlig arbetsplats med centralt läge vid sjukhuset. Hos oss möter du patienten i telefon, i digitala vårdmöten och i vanlig mottagning med uppgifter som hör till sjuksköterskearbetet på en hälsocentral. Viss tjänstgöring på jourcentralen kan bli aktuellt. Du fungerar som en nyckelperson för att erbjuda professionell bedömning, rådgivning och att lotsa våra patienter rätt i vården. Det finns möjlighet att ansvara för specialistmottagning utifrån vilka erfarenheter du har.

Vi söker

Dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska med en god samarbetsförmåga och som trivs med att arbeta i team med andra yrkesgrupper. Vidare är du trygg i din yrkesroll och har förmåga att arbeta självständigt. Du bemöter människor med respekt och skapar förtroende hos patienter, närstående och medarbetare. Som person är du positiv, lyssnande och tydlig i din kommunikation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom Primärvård. För oss på Stensö hälsocentral är flexibilitet, ett positivt förhållningssätt och en känsla för service viktiga egenskaper.

Vår arbetsplats

Stensö hälsocentral har ca 8600 listade patienter och är en verksamhet med lång tradition inom allmänmedicinsk mottagning. På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper och vi har medarbetare med olika bakgrund och med bred kompetens. Vi är en familjär hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten, att erbjuda en verksamhet av hög medicinsk kvalitet och med hög patientsäkerhet. Det är ett fortlöpande förändringsarbete att varsamt införa nya arbetssätt som syftar till att förbättra verksamheten, varje-dag-lite-bättre.

Det finns flera sjuksköterskeledda mottagningar; t ex diabetes, blodtryck, livsstilsmottagning, astma/KOL, demens, urininkontinens. Vi arbetar även med rehabiliteringsfrågor vid sjukskrivning. Till teamet är även knutet primärvårdspsykologer som arbetar inom verksamhetsområdet psykisk hälsa. Handledning av studenter förekommer för kortare och längre tidperioder inom alla yrkeskategorier.

Rekryteringsprocessen påbörjas direkt och intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstiden går ut.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/631

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mattias Alvunger, Verksamhetschef

0480-847 20
Upplysning om tjänsten

Maria Kihlberg, Vårdförbundet

0480-813 00

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 oktober 2020 Lämna synpunkter på innehållet