Distriktssköterska/sjuksköterska Stensö hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Nu är vi på jakt efter en ny distriktsköterska/sjuksköterska då en av våra kollegor går i pension, gärna med erfarenhet av diabetesvård.

Hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter som hör till sjuksköterskearbetet på en hälsocentral. Detta innebär bland annat patientarbete i öppenvård och mottagningsarbete. Du kommer även att arbeta med telefonrådgivning på hälsocentralen, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Vi erbjuder dig ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor, möjlighet att ansvara för specialistmottagning inom diabetes finns.

Vi söker

Dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av diabetesvård. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkeskategorier. Därtill har du förmåga att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du skapar förtroende hos patienter, närstående och medarbetare samt är positiv, lyssnande och tydlig i din kommunikation. Du har även en förmåga att bemöta alla människor med respekt.

För oss på Stensö hälsocentral är flexibilitet, ett positivt förhållningssätt och en känsla för service viktiga egenskaper.

Vår arbetsplats

På Stensö hälsocentral finns mycket kompetens och erfarenhet. Vi är en prestigelös arbetsplats där nytänkande och förslag som kan förbättra verksamheten alltid välkomnas. Vi är en välfungerande, familjär hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten. Stensö hälsocentral har ca. 8600 listade patienter och ligger nära sjukhuset men gränsar till naturen. Här har vi en fin stämning med bra teamanda och humor som för oss är grundpelare till en bra arbetsmiljö.

Hälsocentralen erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin och arbetar hälsofrämjande enligt de riktlinjer som är angivna för en hälsocentral inom Hälsoval Kalmar län.

På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar; t ex diabetes, blodtryck, livsstil, astma/KOL, demens, urininkontinens. Handledning av studenter förekommer för kortare och längre tidperioder inom alla yrkeskategorier.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/77

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Erica Isaksson, Verksamhetschef

0480-814 72
Upplysning om tjänsten

Maria Kihlberg, Vårdförbundet

0480-813 00

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet