Distriktssköterska/Sjuksköterska på Norrlidens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en härlig arbetsgrupp där det finns många olika kompetenser. Dina arbetsuppgifter består framförallt av telefonrådgivning, tiragering och mottagningsarbete t ex blodtryckskontroller, läkemedelsadministrering och sårbehandling.

Vi värdesätter teamarbete och viljan att ta eget ansvar.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här.

Blir du nyfiken så kom gärna och hälsa på eller hör av dig för mer information.

Vi söker

Distriktssköterska alternativt leg sjuksköterska till Norrlidens hälsocentral. Meriterande är erfarenhet av telefonrådgivning, samt erfarenhet av primärvård. Personliga egenskaper är av betydelse.

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor.

Vår arbetsplats

Norrlidens Hälsocentral är en liten hälsocentral, med drygt 5000 listade patienter, som ligger i norra delen av Kalmar stad. Vårt patientklientel är varierat och mångkulturellt med människor från Norrland till Grekland, från Irak till Chile, från Afghanistan till Somalia. Tycker du att det är spännande att möta nya kulturer så passar du hos oss.

Efter avslutat vikariat kan tillsvidareanställning med annan placering inom Primärvårdsförvaltningen vara aktuell.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/290

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jennifer Mikosch

tf Verksamhetschef

0480-819 37
Upplysning om tjänsten

Emma Hallén, Vårdförbundet

0480-819 37

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet