Distriktssköterska/sjuksköterska med inriktning diabetes Ljungbyholms HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du främst med mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Du assisterar och ansvarar även för omhändertagande vid olika behandlingar, akut omhändertagande, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon; vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Vi arbetar för att skapa variation i arbetsuppgifterna. Vi erbjuder dig en tjänst inriktad mot diabetespatienter där du har en egen diabetesmottagning.

Viss jourtjänstgöring kan förekomma i tjänsten.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling där du ser till hela verksamhetens bästa. Du är ansvarstagande, strukturerad, positiv och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du känner dig bekväm i patientkontakterna.

Du ska vara legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning med inriktning distriktssköterska är meriterande. Vi ser gärna att du har både utbildning och erfarenhet inom diabetes. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Ljungbyholms hälsocentral har ca 6600 listade patienter, är belägen i en lantlig miljö nära stan och erbjuder stor variation i patienter. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/48

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-20
Upplysning om tjänsten

Tina Davidsson

0480-819 46
Upplysning om tjänsten

Lill Gunnarsson, Vårdförbundet

0480-81926

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 februari 2022 Lämna synpunkter på innehållet