Distriktssköterska/Sjuksköterska Emmaboda hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Emmaboda hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. Emmaboda hälsocentral arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma, demens, vaccinationer samt livsstil. Vi arbetar tillsammans för patientens bästa och för att uveckla verksamheten. Vi som arbetar på Emmaboda hälsocentral är specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, medicinsk fotvårdsterapeut och psykolog. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i gruppen.

Som sjuksköterska/distriktsköterska hos oss arbetar du främst med mottagningsarbete, rådgivning och bedömning per telefon och vid patientbesök. Du har egen mottagning efter överenskommelse, utifrån kompetens och intresse. Du erbjuds kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar.

Vi söker

Vi behöver två stycken distriktssköterskor/sjuksköterskor, en för tillsvidareanställning och en för vikariat, då vi har medarbetare som är föräldraledig. Du ska vara erfaren, entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha referenser som ska styrka din förmåga att ge våra patienter ett fantastiskt bemötande även i mycket stressade situationer.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har distriktssköterskeexamen alt sjuksköterskeexamen och är legitmerad sjuksköterska. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera i olika teamarbeten.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med god tillgänglighet för våra patienter. Emmaboda hälsocentral har ca 6 800 personer listade på hälsocentralen. Vi har precis flyttat in i nya fräscha lokaler. I huset finns även distriktsrehab, BHV, MHV, öppen förskola och Folktandvård, som vi har ett nära samarbete med. Emmaboda kommun har många sjöar och vattendrag, skogsmark och härliga grönområden. Det är bra tågförbindelser till Emmaboda. Med tåg kommer du till Kalmar, Karlskrona och Växjö på 30 minuter.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:31

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Carina Parai

Verksamhetschef

0471-18582
Upplysning om tjänsten

Maria Silveborg

Facklig företrädare Vårdförbundet

0471-18514

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet