Distriktsläkare/ST-läkare Esplanadens Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi planerar för framtiden och erbjuder nu en tjänst som distriktsläkare/specialist i allmänmedicin och en som ST-läkare hos oss här på Esplanadens hälsocentral. Här blir du kollega med sju allmänläkare och två ST-läkare. Det finns möjlighet att som läkare att arbeta med egen telefonkö för sina listade patienter. Vi strävar efter en hög kontinuitet och att underlätta kontakten patient/allmänläkare. Förutom mottagningsarbete ingår hemsjukvård och möjlighet att arbeta med BHV, SÄBO med rondverksamhet och/eller kvalitetsarbeten samt handledning av utbildningsläkare. 

Som läkare ingår du i gemenskapen med övriga kollegor i kommunen genom regelbundna träffar och fortbildningsprogram. Som ST-läkare erbjuds du god handledning, individuell studieplan och en välfungerande ST-grupp med gemensamma nätverksträffar och utbildningar. 

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid, med viss tjänstgöring på primärvårdsjouren som är förlagd i våra lokaler under kvällar och helger. Det finns goda möjligheter att påverka din arbetstid och vi prioriterar att anpassa ditt schema så att det fungerar för just dig och just nu. Det finns även möjlighet att ändra ditt schema om ditt liv förändras och du framöver behöver andra arbetstider.

Vi söker

Dig som är intresserad av mötet med människor och av att följa dina patienter över tid. För att trivas med arbetet på vår hälsocentral behöver du vara någon som uppskattar det fina i att få följa människor i livets alla skeden. Jobbar du som bäst i en verksamhet där du får följa upp patienterna och möta dem igen? Då kanske du är precis den vi söker just nu.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är specialist i allmänmedicin, eller annan närliggande specialitet. För framtiden söker vi ST-läkare i allmänmedicin och då krävs det att du har svensk legitimation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Vår arbetsplats

Esplanadens hälsocentral är Västerviks största hälsocentral med en mångfacetterad personal med bred kompetens. Vi har olika bakgrund och erfarenheter och talar tillsammans räknat många olika språk. Här accepterar vi varandras olikheter och ser dessa som en styrka hos oss som grupp. Vi är måna om att ha en god arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och stolta över att vi tillsammans gör vårt bästa för patienterna vi dagligen möter. Vi har förmånen att ha en god bemanning och tillgänglighet.

Vi är positiva till kompetensutveckling och engagemang. Det innebär att det finns goda möjligheter till hospitering och vidareutbildning inom ramarna för verksamheten. Vi driver ett ständigt utvecklingsarbete/förbättringsarbete och som medarbetare har du möjlighet att påverka ditt arbete och arbetssituation. Du erbjuds även regelbundna yrkesträffar och utbildningstillfällen. Vi har gemensamma utvecklingsdagar årligen för att främja samverkan mellan yrkesgrupper och för att utvecklas tillsammans.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/69

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-05
Upplysning om tjänsten

Christina Dunger Pettersson, Verksamhetschef

0490-87054
Upplysning om tjänsten

Sang Storm, Facklig representant Läkarförbundet

0490-87022

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet