Distriktsläkare Vimmerby hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

ett arbete i en kreativ miljö tillsammans med engagerade och erfarna kollegor, med goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Handledning av studenter och utbildningsläkare ingår i verksamheten.

Vi söker

en öppen, engagerad och kunnig distriktsläkare och en ST-läkare med inriktning mot allmänmedicin. Du har vilja och förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Samarbete mellan yrkeskategorier är en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, positiv inställning och ansvarstagande.

För tjänsten krävs det att du är specialist inom allmänmedicin, alternativt läkare inom annan specialitet med intresse för arbete inom primärvård med dokumenterad erfarenhet och kompetens gällande hela den verksamhet som ingår i uppdraget.
Leg läkare intresserad av ST-tjänst med inriktning mot allmänmedicin.

Vår arbetsplats

är en av de största hälsocentralerna i vår region, med ca 15 600 listade patienter, med nästan 70 anställda läkare, medicinska sekreterare, psykologer, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker.  Idag är vi åtta erfarna fast anställda distriktsläkare, en vikarierande läkare, en underläkare, tre ST-läkare, fyra AT-läkare och tre utbildningsläkare.

Vi har både en röntgenavdelning och ett välutrustat lab, som ger goda möjligheter till flera olika typer av analyser.

Vi arbetar efter vår värdegrund öppet, kunnigt och engagerat.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/273

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Camilla Ljungdahl

Verksamhetschef

0492-17530
Upplysning om tjänsten

Ann-Sofie Sjöstam

Personalchef

0492-17532

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet