Distriktsläkare till Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att bli en del av en välbemannad hälsocentral. Hos oss får du många erfarna kollegor. Vi är åtta specialister och flera ST-läkare. Som läkare hos oss kommer även att ingå i gemenskapen med övriga distriktsläkare i området via regelbundna utbildningar m.m. Vi har ett brett uppdrag även innehållande BHV och äldreboenden. Vi har bra samarbete med klinikerna på Västerviks sjukhus samt med kommunens hemsjukvård. 

Vi bedriver ett aktivt utvecklingsarbete inom olika områden, även i att optimera vårt arbetssätt. Vi ligger högt i flera olika kvalitetsmätningar. Sjuksköterskeledda mottagningar och primärvårdspsykolog finns.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin alternativt läkare inom annan specialitet med intresse för primärvård. Du ska ha dokumenterad erfarenhet och kompetens gällande hela den verksamhet som ingår i uppdraget. Vi är öppna för dina individuella önskemål.

Som person är du kommunikativ, kollegial och har lätt för att samarbeta med andra. Du engagerar dig gärna i utvecklings- och kvalitetsarbete och möter patienterna på ett serviceinriktat och empatiskt sätt. Dina patienter ska känna sig väl omhändertagna när de träffar dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 700 listade patienter. Det är en varm och trevlig arbetsplats med öppen kultur där alla känner stort engagemang för det vi gör. Vi har full läkarbemanning, men behöver nu en ny kollega då en av våra läkare slutar hos oss. Hälsocentralen är belägen mitt i Västervik som är en trevlig kuststad med vacker och närbelägen natur. För mer information kring Västerviks kommun vänligen läs mer under www.vastervik.se.

Hör gärna av dig till oss för att få mer information om vår verksamhet. Välkommen att lämna in din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/336

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-31
Upplysning om tjänsten

Örjan Johansson, verksamhetschef

0490-86006
Upplysning om tjänsten

Maria Liliequist, Läkarföreningen

0490-86945

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 maj 2022 Lämna synpunkter på innehållet