Distriktsläkare Mönsterås Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som specialist i allmänmedicin på Mönsterås hälsocentral arbetar du tillsammans med olika yrkeskategorier. Vi arbetar nära varandra och samarbetet är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, medicinska sekreterare, undersköterskor och psykologer/kurator. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor. Vi driver ett ständigt utvecklingsarbete/förbättringsarbete och som medarbetare har du stor möjlighet att påverka ditt arbete och arbetssituation. Du erbjuds regelbundna yrkesträffar.

Genom anställning i Region Kalmar län får du tillgång till flera förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, god löneutveckling och möjlighet till flexibel tjänstgöringsgrad.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin alternativt du som har en annan specialitet med intresse för primärvården. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och sätter patienten i centrum. Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål.

Arbetstiden är förlagd dagtid mån-fre, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. 

Vår arbetsplats

Mönsterås hälsocentral är en stor hälsocentral med drygt 9 100 listade patienter som erbjuder stor variation i patientunderlaget. Vi är en arbetsgrupp på 35 personer med god stämning och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög. Vi har flera sjuksköterskemottagningar och även ett akutteam. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunens hälso-och sjukvårdsenhet.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/505

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-07-28
Upplysning om tjänsten

Anna Vuorijärvi

0499-489 39
Upplysning om tjänsten

Maria Svensson, Läkarförbundet

0499- 489 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet