Distriktsköterska/Sjuksköterska till Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du ha ett självständigt arbete, som sjuksköterska med egen specialistmottagning inom något av följande område: astma, demens eller som rehabkoordinator.

I arbetet ingår även medicinska bedömningar i vår telefonrådgivning.
Helgtjänstgöring på primärvårdsjouren kan förekomma.

Vi söker

Vi söker dig som är nyfiken, tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Viktiga personliga egenskaper är samarbetsförmåga och ansvarstagande. Att ha helhetssyn för verksamheten, vara flexibel och att samarbeta med alla yrkeskategorier är en självklarhet för dig.

Erfarenhet av tidigare arbete inom primärvården är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller demenssköterska.

Vi rekryterar löpande under annonstiden.

Vår arbetsplats

Vi är regionens största hälsocentral med ca 15 500 listade patienter som kan träffa specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, utbildningsläkare, psykologer och kuratorer, fotvårdsterapeut, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare. Vi har också en alkoholmottagning.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/73

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-24
Upplysning om tjänsten

Camilla Ljungdahl, verksamhetschef

0492-175 30
Upplysning om tjänsten

Maud Abenius Svensson, Vårdförbundet

0492-17600

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 februari 2022 Lämna synpunkter på innehållet