Distriktsköterska/Sjuksköterska till Mörlunda HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

En av våra sjuksköterskor kommer att vara föräldraledig och vi erbjuder nu ett vikariat till årsskiftet med möjlighet till eventuell förlängning.

Hos oss kommer dina arbetsuppgifter bestå av telefonrådgivning, egen mottagning Astma/KOL, vårdsamordning samt distriktssköterskemottagning. Eftersom det är en liten hälsocentral roterar du mellan arbetsuppgifterna och det gör att din dag blir mer utvecklande och varierande. Vi arbetar nära varandra och samarbete är en självklarhet för att skapa en trygg vård för patienten.

Vi söker

Vi söker dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska med en god samarbetsförmåga och som trivs med att arbeta i team med andra yrkesgrupper. Vidare är du trygg i din yrkesroll och har förmåga att arbeta självständigt. Du bemöter människor med respekt och skapar förtroende hos patienter, närstående och medarbetare. Som person är du positiv, lyssnande och tydlig i din kommunikation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom Primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningsdatum löpt ut.

Vår arbetsplats

Mörlunda Hälsocentral har ca 3000 listade patienter. Vi är en liten familjär hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och kurator. Barnhälsovård finns hos närliggande hälsocentral. Apotek finns i samma lokaler. Hälsocentralen är belägen centralt med promenadavstånd till kollektivtrafik.

Mörlunda är en levande landsbygd, med skogar, sjöar och öppna landskap. Här finns möjlighet att utöva många olika aktiviteter året runt, följa traktens speedwaylag, eller några mil bort besöka smålandskusten med sitt rika skärgårdsliv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/341

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-09
Upplysning om tjänsten

Helen Mattsson, Verksamhetschef

0495-239 97
Upplysning om tjänsten

Anne-Charlotte Johansson, Vårdförbundet

0495-239 73

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet