Distriktsköterska/Sjuksköterska till Mörlunda HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

En av våra sjuksköterskor kommer att vara föräldraledig och vi erbjuder nu ett vikariat i ett år med möjlighet till eventuell förlängning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat team och att vara med och utveckla framtidens primärvård. Hos oss kommer dina arbetsuppgifter bestå av telefonrådgivning, egen mottagning Astma/KOL, vårdsamordning samt distriktssköterskemottagning. Eftersom det är en liten hälsocentral så roterar du mellan arbetsuppgifter vilket gör rollen utvecklande.

Våra olika professioner på hälsocentralen samverkar i hög grad för att skapa en trygg vård för patienten.

Vi söker

Vi söker dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska med en god samarbetsförmåga och som trivs med att arbeta i team med andra yrkesgrupper. Vidare är du trygg i din yrkesroll och har förmåga att arbeta självständigt. Du bemöter människor med respekt och skapar förtroende hos patienter, närstående och medarbetare. Som person är du positiv, lyssnande och tydlig i din kommunikation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom Primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.

Vår arbetsplats

Mörlunda Hälsocentral har ca 3000 listade patienter. Vi är en liten familjär hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och kurator. Barnhälsovård finns hos närliggande hälsocentral. Apotek finns i samma lokaler. Hälsocentralen är belägen centralt med promenadavstånd till kollektivtrafik.

Mörlunda är en levande landsbygd, med skogar, sjöar och öppna landskap. Här finns möjlighet att utöva många olika aktiviteter året runt, följa traktens speedwaylag, eller några mil bort besöka smålandskusten med sitt rika skärgårdsliv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/73

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Helen Mattsson, Verksamhetschef

0495-239 97
Upplysning om tjänsten

Anne-Charlotte Johansson, Vårdförbundet

0495-239 73

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 mars 2021 Lämna synpunkter på innehållet