Distriktssköterska/sjuksköterska Stora Trädgårdsgatans HC, Västervik

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande och spännande arbete som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag, ett vikariat i 6 månader.

Du kommer att jobba med telefonrådgivning och triagering. Triagering innebär att du göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Det finns möjlighet för dej att ha egen mottagning utifrån verksamhetens behov.

Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta eget initiativ. Egen kompetensutveckling är en viktig del i arbetet. I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen.

Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande. Vi har distriktssköterskemottagning och mottagningar inom astma/KOL, demens, diabetes, inkontinens och livsstil. Hos oss finns distrikts-och sjuksköterskor, primärvårdspsykolog, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vi söker

Dig som vill arbeta självständigt med patientens bästa i fokus. Ditt intresse för människorna vi möter varje dag är viktigt. Du är ansvarstagande, strukturerad, positiv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du känner dig bekväm i patientkontakterna. Viss tjänstgöring på primärvårdsjouren kan komma att ingå

Legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning med inriktning distriktssköterska är meriterande. Har du sedan utbildning/ erfarenhet inom diabetes, erfarenhet av telefonrådgivning och/eller primärvård är det en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.

Vår arbetsplats

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med öppen kultur där alla medarbetare för höras och synas. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör

Om du vill vara en del av oss är du välkommen med din ansökan.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/284

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2020-02-29

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Örjan Johansson

Verksamhetschef

0490-860 06
Upplysning om tjänsten

May-britt akvåg, facklig företrädare vårdförbundet

070-357 50 01

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet