Distriktsköterska/sjuksköterska Gamleby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss.

Du kommer att jobba med telefonrådgivning och triagering. Triagering innebär att du göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Det finns möjlighet för dej att ha egen mottagning utifrån verksamhetens behov.

Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta eget initiativ. Egen kompetensutveckling är en viktig del i arbetet. I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen. Viss tjänstgöring på Primärvårdsjouren Västervik kan förekomma.

Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande. Vi har distriktssköterskemottagning och mottagningar inom astma/KOL, demens, diabetes, inkontinens och livsstil. Hos oss finns distrikts-och sjuksköterskor, primärvårdspsykolog, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har läkare i vår arbetsgrupp men just nu är det bemannat med hyrläkare.

Vi söker

Dig som vill arbeta självständigt med patientens bästa i fokus. Ditt intresse för människorna vi möter varje dag är viktigt. Du är ansvarstagande, strukturerad, positiv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du känner dig bekväm i patientkontakterna. Har du ett intresse av samordning mellan kommunalsjukvård och slutenvård finns möjligheten att jobba tillsammans med vår samordnare.

Legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning med inriktning distriktssköterska är meriterande. Har du sedan utbildning/ erfarenhet inom diabetes, erfarenhet av telefonrådgivning och/eller primärvård är det en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav på körkort B.

Vår arbetsplats

Hälsocentralen ligger ca 2 mil norr om Västervik. Vi har ca 6500 listade patienter. Vår arbetsgrupp består idag av ca 20 medarbetare som med sitt engagemang och sin kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp och vi har roligt på jobbet. Det råder god stämning och vi värnar om varandra vilket resulterar i att gruppen är trygg och stabil. Vi har i flera år jobbat med hyrläkare och skapat goda rutiner runt detta. Om du vill vara en del av oss är du välkommen med din ansökan.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/245

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-01

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anette Karlsson, verksamhetschef

Verksamhetschef

0493-130 31
Upplysning om tjänsten

Marie Eklind, Vårdförbundet

072-222 37 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet