Distansutbilda dig till röntgensjuksköterska och få ersättning!

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Ta chansen att utbilda dig till röntgensjuksköterska och få ersättning under din studietid. Vi erbjuder nu dig som redan är anställd i Region Kalmar län ersättning för resor, boende och studentlitteratur när du studerar till röntgensjuksköterska på röntgensjuksköterskeprogrammet (180 hp) på distans vid Luleå tekniska universitet. Under din studietid är du studieledig från din ordinarie tjänst i Region Kalmar. Efter avklarad utbildning flyttas din tjänst över till radiologiska kliniken på den arbetsort du sökt till i annonsen, Kalmar, Västervik eller Oskarshamn.

Utbildningen på Luleå tekniska universitet bedrivs 100 % på distans med 3-4 träffar per termin. Efter avslutad examen erhålls legitimation som röntgensjuksköterska från socialstyrelsen. Dessutom kan du efter studierna ta ut en kandidatexamen i radiografi. Möt Martine som idag studerar till röntgensjuksköterska i Luleå, läs hela intervjun här.

Vad ingår i erbjudandet?

  • Betalda resor vid obligatoriska träffar till Luleå tekniska universitet.
  • Betalt boende vid obligatoriska träffar.
  • Betald studentlitteratur.
  • Bibehållen grundanställning under utbildningen (studieledighet).
  • Tillsvidareanställning på Radiologiska kliniken efter fullföljd utbildning (Kalmar, Västervik eller Oskarshamn).

Det är viktigt att du söker både denna tjänst och samtidigt även utbildningen på antagning.se.

Vill du få mer kunskap och en inblick i yrket är du välkommen att besöka oss eller följa oss en dag i verksamheten. Kontaktuppgifter återfinns längre ned.

Vi söker

Vi söker dig som till våren 2021 vill studera till röntgensjuksköterska. Erbjudandet riktar sig till samtliga anställda i Region Kalmar län som är behörig att söka till utbildningen. För att trivas hos oss bör du ha ett stort driv och förmåga att se helheten. Du ska verka för en god arbetsmiljö och en arbetsplats där patienten alltid går först. Du ska vara bra på att samarbete med olika människor och inom olika yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet som röntgensjuksköterska passar dig som vill kombinera teknik, vård och mänskliga möten. I arbetet som röntgensjuksköterska är du expert på metoder för framställande av röntgenbilder. Du planerar och genomför radiologiska undersökningar och behandlingar med patienten i centrum. Yrket är varierande och innebär ett stimulerande arbete med människor, där ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i en teknisk värld.

Vår arbetsplats

Vi strävar efter att alla medarbetare ska få utvecklas i sitt arbete. Våra team består av en bra blandning av både erfarna och nya kollegor med nya kunskaper från universitetet och högskolor. Vi ser mycket positivt på fortbildning och kurser som är av värde för din och klinikens utveckling.

Våra kliniker ger möjlighet till både bredd och specialisering. Vi erbjuder det bästa av två världar för dig som har ett intresse av både teknik och människor. Vår verksamhet utvecklas hela tiden och ny teknik integreras i arbetet. Vi har en modern maskinpark och framåtsträvande miljö där vi alltid har patienten i fokus.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats med stort engagemang och delaktighet, där alla ges möjlighet att vara med och påverka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/606

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

5

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Susanne Elgström Carlsson, Avdelningschef Kalmar

0480-448848
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad, Avdelningschef Västervik

0490-86163
Upplysning om tjänsten

Angelica Kallström, Avdelningschef Oskarshamn

070-3247088

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet