Digitaliseringsledare, Psykiatriförvaltningens stab

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

I Region Kalmar och inom specialistpsykiatrin pågår en omställning till en Nära Vård där digitalisering skapar nya möjligheter i vård och insatser. Vi vill satsa ännu mer utifrån digitaliseringens möjligheter!

Vill du driva och stötta specialistpsykiatrins utveckling mot morgondagens digitala lösningar och tjänster? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklade arbete som digitaliseringsledare inom psykiatriförvaltningen. Du kommer att leda och samordna det övergripande utvecklingsarbetet inom e-hälsotjänster, digitala arbetssätt, automatisering och mobila lösningar. Arbetet gör du både självständigt och tillsammans med verksamheten.

Som digitaliseringsledare samordnar du även förvaltningsstabens sjukvårdsstrategiska arbete inom strukturerad vårdinformation och kvalitetsregister samt förvaltningens arbetsgrupp för digitalisering och E-hälsa. Du ingår i regionala och nationella nätverk där du representerar förvaltningen. Du rapporterar direkt till psykiatridirektören.

Vi söker

Du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan relevant utbildning, mångårig erfarenhet av arbete som verksamhetsutvecklare och/eller processledare. Det är meriterande om du har kvalifikationer inom området digitalisering samt erfarenhet av genomförda digitala utvecklingsarbeten.

Som person är du pedagogisk, analytisk, handlingskraftig och resultatinriktad. Du har lätt för att skapa relationer med samt samarbeta med andra. Du utrycker dig väl i tal och skrift.
Du har B-körkort.

Vår arbetsplats

Psykiatrin befinner sig i en intressant och intensiv utvecklingsfas i omställningen till en nära och god specialiserad psykiatrisk vård.

Inom psykiatriförvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.

Inom förvaltningsstaben finns funktioner inom ekonomi, kommunikation, HR, kvalitet- och utveckling samt digitalisering. Staben utgår från psykiatridirektörens uppdrag och ger stöd och service till verksamheten.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/550

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-09
Upplysning om tjänsten

Mats Petersson, Psykiatridirektör

0480-81723

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet