Digital Fysioterapeut till Rehabiliteringen i Region Kalmar län

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Ett flexibelt jobb som är riktat mot rådgivning och bedömning digitalt. Du kommer att göra medicinska bedömningar främst via telefon men även videosamtal kan förekomma. De personer som söker oss kan ha olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Till din hjälp har du flera kollegor och även ett skriftligt beslutsstöd.

Tjänsten är i första hand digital, där du kan arbeta på distans, men går att anpassa efter individuella önskemål. Vi önskar att du arbetar minst 25% men även där går det att anpassa efter önskemål. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag men kan vara flexibel över dagen. Du kommer att ha nära kontakt med en av våra primärvårdsmottagningar där du även ges möjlighet att arbeta fysiskt om du önskar det.

 

Vi söker

Vi inom rehab i Region Kalmar söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som vill jobba digitalt, främst med bedömningar och rådgivning i telefon. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba som fysioterapeut/sjukgymnast. Det är även meriterande om du kan Cosmic som journalsystem samt har kunskap om Aurora TeleQ.

 

Vår arbetsplats

Vi har primärvårdsmottagningar på följande orter: Kalmar, Nybro, Söderåkra, Emmaboda, Borgholm, Mörbylånga, Oskarshamn, Högsby, Mönsterås, Vimmerby, Hultsfred och Västervik.

Länet har tre sjukhus, Västerviks sjukhus, Länssjukhuset i Kalmar och Oskarshamns sjukhus där vi arbetar med slutenvård och specialistmottagning.

Den digitala tjänsten som Fysioterapeut/Sjukgymnast går att kombinera med fysisk tjänstgöring på någon av dessa arbetsplatser om det är intressant.

Vi kommer att tillämpa löpande rekrytering till denna tjänst. Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/541

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 25-100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-21
Upplysning om tjänsten

Carolina Brogie

0492-17546
Upplysning om tjänsten

Ulrika Blomé

0490-87080
Upplysning om tjänsten

Hanna Kristelus

0491-82783

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet