Dietist Västerviks sjukhus

Samrehab Västervik

Vi erbjuder

Dietistmottagningen på Västerviks sjukhus är en liten arbetsplats där du blir en i teamet tillsammans med fem dietistkollegor.  Vi är ett litet gäng vilket ger möjlighet till daglig dialog och erfarenhetsutbyte. Du kommer att arbeta inom både sluten- och öppenvård och arbetsområden fördelas inom gruppen efter kompetens och intresseområden. Vi tänker oss att du framförallt kommer jobba med inriktning mot vuxna patienter men att du kan vara flexibel om behov uppstår i andra delar av verksamheten.

På vår arbetsplats är vi stolta över ansvarstagande medarbetare som arbetar med frihet under ansvar. Vi använder oss av digitala arbetssätt som en naturlig del i vardagen  samt att vi är bra på att ta tillvara på medarbetarnas idéer och vågar prova exempelvis nya arbetssätt.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad dietist. Du kan tänka dig arbeta brett och tycker att det är roligt och utmanande med variation i arbetet. Du arbetar både självständigt och i team med andra yrkeskategorier. Du har också ett tätt samarbete med dina dietistkollegor. Du har planerad verksamhet med individuell kostbehandling samt uppföljning. Tjänsten omfattar även avdelningsarbete. Du gör bedömningar och utredningar vid nutritionsproblematik, förskriver kosttillägg, sondnäring och speciallivsmedel.

Du har god förmåga till att ta egna beslut och att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har ett konsultativt och prestigelöst arbetssätt och är serviceinriktad i kontakter med patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats:

Samrehabs verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för den egna hälsan och sitt välbefinnande.

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/682

Placering/enhet:

Samrehab Västervik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-16
Upplysning om tjänsten

Helen Hahne, områdeschef

0490-86273
Upplysning om tjänsten

Nikki Kristiansson , Naturvetarna

0490-87005

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30