Byggchef Regionservice

Regionservice

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en stimulerande ledande roll där du som byggchef har det yttersta ansvaret för den del av vår verksamhet som är inriktad på att planera och genomföra ny- och ombyggnadsprojekt gällande sjukhus, hälsocentraler, folktandvård och folkhögskolor inom Region Kalmar län. Stora krav ställs på lokalförsörjningsprocessen inom Region Kalmar län och den allt större komplexiteten kräver föränderliga och teambaserade planerings- och utförandeprocesser för att tillgodose och kvalitetssäkra verksamheternas lokalbehov.
Byggchefen rapporterar till Basenhetschefen och sitter i Basenhetens ledningsgrupp samt Basenhetsråd. Byggchefen agerar som Region Kalmar läns ombud i byggprojekten. I rollen ingår frekventa kontakter med chefer, kollegor, verksamhetsföreträdare och kunder inom Region Kalmar län samt med företrädare för konsulter, entreprenörer, myndigheter och andra regioner.

Vi söker

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom byggnadsområdet gällande programarbete, projektering, projektledning-/styrning och entreprenadverksamhet. Erfarenhet av arbete inom en byggherreorganisation alternativt konsultledet är meriterande. Detsamma gäller erfarenheter av hälso- och sjukvård i offentlig verksamhet samt LOU.
Ledarerfarenhet är meriterande.

Vår arbetsplats

Vi förvaltar Region Kalmar läns fastigheter och ansvarar för Region Kalmar läns stora och komplexa byggprocesser. Regionservice är en av Regionens åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/56

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ingemo Fahlstedt, Basenhetschef

0480-843 43
Upplysning om tjänsten

Tina Gardelin, Vision

0480-844 03
Upplysning om tjänsten

Kenneth Avenström, Vårdförbundet

0490-874 10

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30