Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Biomedicinsk analytiker

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

På medicinmottagningen välkomnas du till en arbetsgrupp med stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje. Hos oss ges stor möjlighet till personlig kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en anpassad introduktion utifrån din erfarenhet. Du erbjuds därefter fortlöpande den kompetensutveckling som du och verksamheten behöver.

På klinisk fysiologi, som är en del av medicinmottagningen, utförs olika undersökningar t.ex. långtids EKG, ultraljud på hjärtat, arbets-EKG och spirometri. 

Dina arbetstider är måndag-fredag, dagtid.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och önskvärt är erfarenhet inom klinisk fysiologi. Du utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och med en positiv inställning. Hos oss är sammanhållningen god och vi arbetar både med egna ansvarsuppgifter och i team, därför ser vi gärna att du har god förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete.

Vår arbetsplats

Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, läkare och medicinska sekreterare tvärfunktionellt utifrån ett helhetsperspektiv. 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/400

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40h/vecka

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-02
Upplysning om tjänsten

Josefine Runermark

0491-782741
Upplysning om tjänsten

Emilia Vilander Adolfsson, vårdförbundet

0491-782125

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30