Biomedicinsk analytiker till Vimmerby Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som biomedicinsk analytiker hos oss på hälsocentralen i Vimmerby får du arbeta i ett väl utrustat primärvårds laboratorium. Vi använder oss av Cosmic journal system med digital svars- och remisshantering. Hos oss får du arbeta med provtagningar och rutinanalyser som bland annat blodstatus med 3-parts diff., urinsticka och CRP.

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande jobb! Vår verksamhet har öppet fem dagar i veckan. Patienterna som kommer till oss är från öppen och sluten vården och vi har även akuta interna patienter som kommer vilket gör arbetet varierande och stimulerande. 

Arbetstiden är vardagar måndagar till fredagar.

Arbetsmiljö är en viktig fråga för oss där personalen tillsammans med patienten står i centrum. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats och har olika förmåner som Regionens friskvårdsbidrag och lokalt en personalklubb som anordnar olika hälsofrämjande aktiviteter.

Hos oss finns det goda möjligheter till vidareutveckling och kunna följa med i framtidens primärvårds laboratorium bland annat med nya analyser och instrument som lanseras då vi har nära samarbete med Diagnostiskt centrum inom Region Kalmar.

Vi söker

- dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Meriterande om du har erfarenhet inom primärvården eller inom laboratorieverksamhet klinisk kemi.

- dig som tycker det är roligt och stimulerande att jobba med patientkontakt och kundkontakt.

- dig som har ett intresse av att handleda/instruera/utbilda övriga personalkategorier som är i kontakt med vårt lab. Kunna jobba med flera saker samtidigt då vi har patienter, kunder, och beställare i mycket nära samarbete.

- du som är noggrann i ditt arbete då vi eftersträvar ett patientsäkert analysarbete inom laboratorieverksamheten.

I den här rekryteringsprocessen sker intervjuer löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Vår arbetsplats

Vimmerby hälsocentral är Region Kalmars största hälsocentral med ca 15 550 st. listade patienter. Vi som jobbar här är ca 70 medarbetare med professionerna som sjuksköterska, psykolog, kurator, biomedicinsk analytiker, ST-läkare, AT-läkare utbildningsläkare, specialister inom allmän medicin, undersköterska, fotterapeut och medicinska sekreterare.

Vår värdegrund vilar på Regionens värdeord som är öppet, kunnigt och engagerat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/44

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-21

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Pernilla Strömberg, avdelningschef

0492-178 67
Upplysning om tjänsten

Maud Abenius Svensson, Vårdförbundet

0492-17600

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 5 mars 2021 Lämna synpunkter på innehållet