Biomedicinsk analytiker till Hultsfreds Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb i en trevlig miljö!

Som BMA kommer du vara kvalitetsansvarig för analyser, kontroller, provtagning och rutiner. Du kommer ha ett ansvar för laboratoriearbetet. På vårt laboratorium finns instrument för patientnära analyser där du som medarbetare är en viktig del i svarshanteringen in i Cosmic journalsystem.

Vi sätter patienten i centrum och vi har ett nära samarbete mellan yrkeskategorierna då vi är en mindre hälsocentral.

Hos oss kommer du enbart arbeta helgfria vardagar. Vi strävar efter en hälsosam arbetsplats och erbjuder ett ekonomiskt bidrag för fysiska aktiviteter varje år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet av primärvården eller kliniska kemiska rutinanalyser. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, noggrann och har förmågan att arbeta självständigt.

Du tycker om att lära dig nya saker, är nyfiken och bidrar till en god stämning på hälsocentralen, för vi är ett härligt team som jobbar här. Du är flexibel och kan rycka in där det behövs. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande.

Vår arbetsplats

Hultsfreds Hälsocentral har ungefär 8 300 listade personer. Här arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan oss är en självklar del i vårt patientarbete. På vår hälsocentral känner man sig välkommen, vi är lyhörda och behandlar varandra och våra patienter med respekt. Våra nyckelord är kontinuitet och tillgänglighet. Vi arbetar förebyggande och rådgivande och nyttjar patientens egna resurser.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/618

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann Arvidsson, Verksamhetschef

0495-155 80
Upplysning om tjänsten

Anna-Lena Johansson, Vårdförbundet

0495-15509

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 oktober 2020 Lämna synpunkter på innehållet