Bemanningsassistent till Kvinnokliniken i Kalmar

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

En självständig och variationsrik roll som bemanningsassistent på Kvinnokliniken i Kalmar. Huvuddelen av uppdraget består av att arbeta med bemanning och schemaläggning för barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Utifrån klinikens rutiner hanterar du korttidsfrånvaro och planeringen av personal till de olika avdelningarna. Du är ett stöd till chefer när det gäller administrativt arbete kring introduktion av nya medarbetare, fakturahantering, bokningar och beställningar m.m. Du arbetar tätt ihop med en kollega vid schemaläggning/planering och sedan fördelar ni era uppgifter mellan er. 

Som bemanningsassistent hos oss blir du spindeln i nätet och får insyn i många delar av Kvinnoklinikens breda och viktiga verksamhet. Det är ett självständigt arbete med många kontaktytor och vi ser gärna att du vill vara med och utveckla arbetssätt genom effektivisering och digitalisera där det är möjligt. Vi arbetar processinriktat och har flera processgrupper med olika inriktningar där vi uppmuntrar våra medarbetare att utifrån intresse vara med och bidra med sin kompetens. 

Vi söker

Vi söker dig som har någon form av administrativ utbildning, logistik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har med dig någon form av erfarenhet kring schemaläggning/bemanning. Du är van att hantera olika system och har förmågan att se lösningar för mer utvecklande och effektivt arbete. Du har en vilja och intresse av andra människor och är tillmötesgående i din framtoning, är trygg och stabil i dig själv, framförallt i stressade situationer och kan fokusera på rätt saker. Du är van att ta ansvar för ditt arbete och driva det framåt samt planera och organisera arbetet så att du inkluderar dina kollegor på ett tydligt sätt.  

Du agerar utifrån regionens värdegrund genom att agera öppet, engagerat och kunnigtFör oss är arbetsglädje och trivsel viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken kännetecknas av nära samarbete, processinriktat arbete och god gemenskap. Vi är en stor klinik men med nära beslutsvägar och tätt samarbete. Vi arbetar med och för kvinnors hälsa där alla medarbetare bidrar i arbetet att nå verksamhetens mål. Vi består av tre sektioner; Mödrahälsovård, Obstetrik och Gynekologi. Kvinnokliniken arbetar med förlossnings- och BB-vård, gynekologi, specialistmödravård och uroterapi. På kliniken arbetar ca 200 medarbetare fördelat på läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare/assistenter. 

På Kvinnokliniken arbetar du som bemanningsassistent måndag till fredag dagtid. Vi tillämpar flextid och har ett förmånligt friskvårdsbidrag. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/362

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-22
Upplysning om tjänsten

Maria Veinfors

0480-81681
Upplysning om tjänsten

Ulrika Sjöstrand, Vision

0480-81149

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 maj 2022 Lämna synpunkter på innehållet