Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Behandlare Vuxenpsykiatrisk öppenvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Söker du ett utmanande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling? Nu finns en plats för dig hos oss i vårt kunniga och trevliga team inom Vuxenpsykiatrisk öppenvård i Kalmar.

Här jobbar du tillsammans med ett team på 10 medarbetare som alla har specialkompetens för att möta unga individer med svårare ångestproblematik. Vi arbetar utifrån en kognitiv bas där dialektisk beteendeterapi är en del. Den andra delen består av gruppbehandlingar i färdighetsträning samt till detta kopplade individuella samtal.

Hos oss får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper, erbjuds handledning, kompetensutveckling samt även en mentor i ditt arbete.

Förmåner som regionen har är till exempel friskvårdsbidrag, förmånscykel, extra semesterdagar när du fyller 40 respektive 50 år med mera.

Vi söker

Vi är öppna när det gäller din grundprofession (till exempel socionom, skötare, sjuksköterska, psykolog) och är angelägna om att välja rätt person med lämplig utbildning/bakgrund. Du som söker har liksom oss andra på enheten ett intresse/kunskap i att arbeta med yngre personer med ångestproblematik.
Har du intresse/kunskap av dialektisk beteendeterapi och skulle vilja utbilda dig eller förkovra dig mer i detta så är det meriterande. Meriterande är också om du har en steg 1-utbildning.

Vår arbetsplats

Vi jobbar tillsammans på en liten enhet i nya psykiatrihuset (hus 36) beläget på sjukhusområdet i Kalmar. Här trivs vi fint i våra nya fräscha lokaler. VI har närhet till varandra både i öppenvården och heldygnsvården, vilket främjar gott samarbete.

Den kollegiala atmosfären är öppen och inbjudande. Vi stödjer varandra i vårt dagliga arbete och ser alltid till att vi har tid för att skratta och samtala med varandra under arbetsdagen. Vårt ledord i verksamheten är att vi bemöter varandra och patienterna med respekt och värdighet.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/656

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-09-24
Upplysning om tjänsten

Carina Theandersson, Enhetschef

0480-84746

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30