Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Behandlare AnorexiBulimiCenter

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i ett team med bred professionell sammansättning. Du kommer företrädesvis att arbeta med familjer men även ha individuella samtalskontakter. Bedömning och diagnostisering utifrån ätstörningsproblematik ingår som en del av arbetsuppgifterna. I uppdraget ingår även att arbeta förebyggande tillsammans med andra samarbetspartners. 

Målgruppen är barn, ungdomar, vuxna och deras familjer. Enheten har två multidisciplinärt sammansatta team där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar. Varje medarbetare bidrar med sin specialkompetens. Ett team är placerat i Kalmar och ett i Västervik. 

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjlighet till förlängning. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad socionom, socialpedagog eller sjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin samt grundläggande psykoterapiutbildning är meriterande. Utbildning inom ätstörningsområdet kommer erbjudas av arbetsgivaren. Du förväntas ha en viss juridisk kompetens utifrån aktuell lagstiftning.

Teamarbete möjliggör ett kollegialt samarbete där varje person i gruppen bidrar med sin kompetens och där alla stöttar varandra. Vi söker dig som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra och har lätt för att samarbeta. Vi vill att du är nyfiken och har en vilja att lära och utvecklas i arbetet.

Arbetet ställer samtidigt krav på en god initiativförmåga och en god förmåga att självständigt planera och strukturera ditt arbete.

Vår arbetsplats

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar.

ABC består av två mottagningar placerade i Kalmar och Västervik. Vi har Region Kalmar län som upptagningsområde. 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/857

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid Vikariat på heltid under 1 år med möjlighet till förlängning.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-03
Upplysning om tjänsten

Emelie Trulsson, avdelningschef

0480-84901

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30