Barnmorska/koordinator till BB/Förlossning på Kvinnokliniken i Kalmar

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Kvinnokliniken på länssjukhuset i Kalmar erbjuder dig ett viktigt arbete som barnmorska. Vår arbetsplats kännetecknas av positivt arbetsklimat och kunniga och trygga medarbetare. "Vi är en lagom stor klinik där bredden i arbetet gör att jag hela tiden lär mig. Vi arbetar mellan förlossning, BB, obstetrik och möter polpatienter. Det gör jobbet väldigt omväxlande och stimulerande.", säger Linda Block barnmorska på Kvinnokliniken. 

På kliniken arbetar du i team med läkare och undersköterskor, är med i utvecklingsarbete och olika processgrupper för att ständigt driva kliniken framåt. Som ny barnmorska har man mycket stöd i våra koordinatorer som är seniora barnmorskor. Marie är koordinator och barnmorska på Kvinnokliniken; "Som koordinator har jag helhetssynen under arbetspasset. Jag har kontakt med övriga avdelningar, läkare, tar hand om telefonrådgivning och bedömningar samt hjälper till att prioritera för medarbetare. Det är en trygghet för mina kollegor kunskapsmässigt och jag finns här för rådgivning och bollplank så att de helt kan fokusera på patienten." 

Vi söker

Marie och Linda söker nu efter fler kollegor som tycker om att jobba i ett arbetsklimat som präglas av självständighet, eget ansvar och beslutande men också en otrolig gemenskap, hjälpsamhet och omtanke. Du är legitimerad barnmorska och har gärna erfarenhet från yrket. Eftersom vi nu har möjlighet att ha koordinator dygnet runt söker vi fler erfarna barnmorskor som kan axla denna roll. Har du dessutom utbildning eller erfarenhet i ultraljud, ja då finns det inget att tveka på. "Vi hälsar dig varmt välkommen, ny som senior barnmorska," säger Marie och Linda.

Din framtida arbetsplats

Kvinnokliniken är en lagom stor klinik på Länssjukhuset i vackra Kalmar. Vi består av ca 200 medarbetare fördelat på våra tre sektioner; Mödrahälsovård, Obstetrik och Gynekologi. Kvinnokliniken arbetar med förlossnings- och BB-vård, gynekologi, specialistmödravård och uroterapi. På Förlossning/BB vårdas mammor och barn i samband med förlossning samt gravida kvinnor med graviditetskomplikationer from graviditetsvecka 22. Vi har ca 1600 förlossningar/år. Vi är stolta över att vi tillsammans med Neo arbetar med nollseparation liksom vi är stolta över den ”Föda utan rädsla”- metoden som följer hela vårdkedjan hos oss. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/549

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-01
Upplysning om tjänsten

Linda Svensson, avdelningschef

0480-81952
Upplysning om tjänsten

Helen Ämtvall, avdelningschef

0480-448274
Upplysning om tjänsten

Helen Bengtsson, SRAT

0480-48419
Upplysning om tjänsten

Kristina Ekstrand, Vårdförbundet

0480-81155

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet