Barnmorska Vimmerby

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett stimulerande, utvecklande och varierande arbete som Barnmorska på Mödrahälsovården/Familjecentralen i Vimmerby.

Du välkomnas av ett glatt, sammansvetsat och kompetent team som består av två Barnmorskor och en Undersköterska. Genom vårt arbetssätt där vi värnar om varandra, är professionella och engagerade och nytänkande utgör vi en trivsam arbetsgrupp som alltid jobbar för patientens bästa med patienten i fokus. Du kommer bland annat att arbeta med graviditetskontroller, föräldrastöd, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagning med utåtriktad verksamhet samtförebyggande gynekologisk hälsokontroll.

Mottagningen är en del i ett större sammanhang bland fyra andra Familjecentraler. Vi samverkar tätt med övriga mottagningar.

För att du ska få en så bra start som möjligt så erbjuder vi en anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenheter. Hospitering på övriga enheter inom Kvinnokliniken är ett led i inskolningen.

Välkommen med din ansökan!Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad Barnmorska med förskrivningsrätt och gärna med erfarenhet av mödrahälsovårdsarbete.

Du är en person som ger ett personligt, tryggt och professionellt bemötande till både patienter och kollegor och med ditt engagemang och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer. Du strukturerar ditt arbete och tycker om att ta eget ansvar samtidigt som du kan göra prioriteringar och/eller att ta egna beslut när detta krävs. Ditt sätt att förhålla dig både gentemot dina kollegor och dina patienter genomsyras av positivitet och engagemang och du ser samarbete som en självklarhet samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt.

Har du tidigare erfarenhet från Cosmic och Obstetrix så är detta meriterande.Vår arbetsplats

 

Mödrahälsovården i Vimmerby är en av fem mottagningar i norra Region Kalmar län. Vi är omkring 30 medarbetare i form av Barnmorskor, Undersköterskor och Medicinska sekreterare. Organisatoriskt tillhör Mödrahälsovården Kvinnokliniken på Västerviks sjukhus med drygt 100 medarbetare.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/750

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 65%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-12-11

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva Wester

0490-863 79
Upplysning om tjänsten

Maria Ringenhag

0490-863 58
Upplysning om tjänsten

Elin Johansson, Vårdförbundet

0490-87423
Upplysning om tjänsten

Emma Lindgren, SRAT

0490-86183

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30