Barnmorska Mödrahälsovården Oskarshamn

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande, stimulerande och utvecklande arbete som barnmorska hos oss på mödrahälsovården, med placering i Oskarshamn.

Här välkomnas du av ett väl sammansvetsat och kompetent team med barnmorskor och undersköterskor. Genom vårt arbetssätt där vi värnar om varandra, är engagerade och nytänkande har vi en trivsam arbetsmiljö där du ges möjlighet att växa och utvecklas och tillsammans skapar vi den moderna vården med patienten i fokus och "patienten först".

Inom Mödrahälsovården kommer du bland annat att arbeta med graviditetsövervakning, föräldrastöd, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning och cellprovsmottagning. Mottagningen är en del i ett större sammanhang bland fyra andra Familjecentraler.

För att du ska få en så bra start som möjligt hos oss så erbjuder vi en anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenheter.

Denna tjänst är ett vikariat med ev. möjlighet till förlängning och dina arbetstider är förlagda till dagtid, måndag till fredag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt och gärna med erfarenhet av Mödrahälsovårdsarbete.

Du är en person som ger ett personligt, tryggt och professionellt bemötande till både patienter och kollegor och med ditt engagemang och med din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer. Du strukturerar ditt arbete och tycker om att ta eget ansvar samtidigt som du kan göra prioriteringar och/eller att ta egna beslut när detta krävs.

Ditt sätt att förhålla dig både gentemot dina kollegor och dina patienter genomsyras av positivitet och engagemang och du ser samarbete som en självklarhet samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt.

Har du tidigare erfarenhet från Cosmic och Obstetrix så är detta meriterande.

Vår arbetsplats

Mödrahälsovården i Oskarshamn är en av fem mottagningar i norra Region Kalmar län. Vi är omkring 30 medarbetare i form av Barnmorskor, Undersköterskor och Medicinska sekreterare. Organisatoriskt tillhör Mödrahälsovården Kvinnokliniken på Västerviks sjukhus med drygt 100 medarbetare.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/576

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2021-02-19

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-09-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva Wester, Avdelningschef

0490-863 79
Upplysning om tjänsten

Maria Ringenhag, Avdelningschef

0490-863 58
Upplysning om tjänsten

Elin Johansson, Vårdförbundet

0490/87423
Upplysning om tjänsten

Emma Lindgren, SRAT

0490/86183

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet