Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Avdelningschef Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

En stabil arbetsplats med låg personalomsättning belägen i Oskarshamn. Ett väl inarbetat arbetssätt där teamarbetet står i fokus. Vi värnar om att bedriva en vård som sätter patienten i fokus och tar tillvara och utvecklar personalens kompetenser.

Region Kalmar län erbjuder interna ledarskapsutbildningar som samtliga av chefer deltar i. HR-konsult, controller, ekonomienhet och kommunikatör finns kopplade till verksamheten och stöttar dig konsultativt med de frågor du ställs inför.

Våra chefsförordnanden är tidsbegränsade och du erbjuds en tillsvidareanställning inom din grundprofession.

Uppdraget innebär direkt personalansvar för ca 30 medarbetare (sjuksköterskor, kuratorer, skötare, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare) och i verksamheten arbetar även läkare och psykologer.

Som avdelningschef planerar, leder och utvecklar du verksamheten i samarbete med dina medarbetare. Du har ansvar och befogenheter gällande personal, ekonomi och arbetsmiljö.

Avdelningschefen är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i mottagningens ledningsråd på Vuxenpsykiatri Mitt Oskarshamn. Du har ett nära samarbete med verksamhetschefen.

Vi söker

En kunnig och engagerad avdelningschef på 100%

Vi söker dig som har högskoleexamen inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vi ser gärna att du är utbildad sjuksköterska. Utbildning och erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration är liksom psykiatrisk erfarenhet meriterande för tjänsten.

Du har mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och engagerad. Arbetar för att behålla och utveckla kvaliteten i vården och skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö med hög patientsäkerhet.

Rollen kräver också att du är ansvarstagande och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete.
Det är viktigt att du arbetar aktivt för att främja medarbetarnas och enhetens kompetensutveckling.

Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vår arbetsplats

Oskarshamns psykiatriska mottagning har nya fina lokaler som ligger i anslutning till sjukhuset i Oskarshamn. Vi är en arbetsgrupp på drygt 40 medarbetare som har våra patienter i fokus och som trivs tillsammans på jobbet.

Vår mottagning arbetar mot 3 kommuner och dess invånare. Vi samarbetar med olika vårdgrannar.

Vi jobbar i tvärprofessionella team. Uppdraget för psykiatriska mottagningen i Oskarshamn är bland annat läkarbesök, medicinuppföljningar, terapi och gruppbehandlingar.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/449

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-15
Upplysning om tjänsten

Annika Ohlin

0491-782577
Upplysning om tjänsten

Annika Zandelin, Vårdförbundet

0491-782804
Upplysning om tjänsten

Linda Snygg Aronsson, Akademikerförbundet SSR

0491-782925
Upplysning om tjänsten

Annica Lundell Karlsson, Kommunal

0491-782938
Upplysning om tjänsten

Elselott Hansson, Vision

0491-782929
Upplysning om tjänsten

Jenny Karlsson, Sveriges Arbetsterapeuter

0491-782935

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30