Avdelningschef vuxenpsykiatrisk heldygnsvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som avdelningschef inom vuxenpsykiatriska heldygnsvården på avdelning 24. Tillsammans med dina medarbetare kommer du att arbeta för att behålla och utveckla kvaliteten i vården och skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och medarbetarskap.

Uppdraget innebär personalansvar för ca 20 medarbetare. Som avdelningschef planerar, leder och utvecklar du verksamheten i samarbete med dina medarbetare. Du har ansvar och befogenheter gällande personal, ekonomi och arbetsmiljö.

Avdelningschefen är direkt underställd verksamhetschefen och ingår tillsammans med övriga chefer i ledningsgruppen för Vuxenpsykiatri Norr/Rättspsykiatrin. Du har ett nära samarbete med dina chefskollegor, främst med de tre avdelningscheferna inom heldygnsvården.

Region Kalmar län erbjuder interna ledarskapsutbildningar som samtliga av våra avdelningschefer deltar i. HR-konsult, controller, verksamhetsutvecklare och kommunikatör finns kopplade till basenheten och stöttar dig konsultativt med de frågor du ställs inför.

Våra chefsförordnanden är tidsbegränsade och du erbjuds en tillsvidareanställning inom din grundprofession. 

Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Utbildning och erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration är liksom psykiatrisk vidareutbildning och erfarenhet meriterande för tjänsten.

Du har mycket god samarbetsförmåga, är flexibel och engagerad. Rollen kräver också att du är ansvarstagande och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete.

Det är viktigt att du arbetar aktivt för att främja medarbetarnas och enhetens kompetensutveckling.

Vår arbetsplats

Vi är ca 200 medarbetare inom Vuxenpsykiatri norr/Rättspsykiatrin och verksamheten består av öppenvård, heldygnsvård och rättspsykiatri. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och när en av våra avdelningschefer nu väljer att söka nya utmaningar söker vi hans efterträdare.

Avdelning 24 är en allmänpsykiatrisk avdelning. Målgruppen är patienter 18 år och äldre som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings-, omvårdnads- och behandlingsinsatser.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/845

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-30
Upplysning om tjänsten

Christian Jansson, verksamhetschef

070-6710840

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 31 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet