Avdelningschef för administrativa-/digitala teamet, Vuxenpsykiatri norr

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Uppdraget innebär att vara chef för administrativa-/digitala teamet inom Vuxenpsykiatri Norr och Rättspsykiatrin, Psykiatriförvaltningen.

När en av våra avdelningschefer slutar sitt uppdrag genomför vi nu en förändring så alla medarbetare med administrativa och digitaliserande uppdrag (verksamhetsutvecklare, medicinska sekreterare) i Västervik bildar en gemensam arbetsgrupp med en gemensam avdelningschef. Vi söker nu rätt person till detta nya chefsuppdrag och avdelningschefen förväntas kombinera sitt chefskap med egna verksamhetsutvecklande uppdrag för Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin. Uppdraget som avdelningschef innebär personalansvar för ca 15 medarbetare. Som avdelningschef planerar, leder och utvecklar du verksamheten i samarbete med övriga medarbetare och du har såväl ansvar som befogenheter gällande personal, ekonomi och arbetsmiljö.

I uppdraget ingår också att själv arbeta med de verksamhetsutvecklande uppdrag du och verksamheten identifierar.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer som avdelningschef ha ett nära samarbete med såväl egna medarbetare som med övriga chefer.

Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Chefsuppdraget är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker

Du har högskoleexamen inom hälso- och sjukvård. Utbildning och erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration är liksom tidigare psykiatrisk erfarenhet och/eller verksamhetsutvecklande erfarenhet meriterande för tjänsten.

Den medarbetare vi söker är öppen för att utveckla arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig och van vid självständigt arbete.

För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen och du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I rollen som avdelningschef har du kontakt med många människor både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötande och serviceanda.

Avdelningschefen förväntas ta del av regionens ledarskapsutbildningar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Basenheten Vuxenpsykiatri Norr, Rättspsykiatrin erbjuder specialistpsykiatrisk vård för norra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnvårdsavdelningar, öppenvårdsmottagningar samt vår rättspsykiatriska verksamhet. Hos oss arbetar ca 200 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/551

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-31
Upplysning om tjänsten

Christian Jansson, Verksamhetschef

070-671 08 40
Upplysning om tjänsten

Annika Jonsson, Vårdförbundet

0490-862 55
Upplysning om tjänsten

Anna Nordström, Psykologförbundet

0490-864 68
Upplysning om tjänsten

Ewa-Marie Sabel, Vision

0490-867 40

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet