Avdelningschef BUP-mottagningen Västervik/Vimmerby

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara med att leda och utveckla barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län? Då kan vi erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som avdelningschef för BUP i Västervik/Vimmerby. Tillsammans med dina medarbetare kommer du arbeta för att behålla och utveckla kvaliteten i vården samt skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö, ett gott ledarskap och medarbetarskap.

Du kommer att ha ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö samt följa upp mål och resultat. Du ingår i ledningsgruppen för BUP Kalmar län där ni tillsammans definierar och utvecklar BUP:s övergripande uppdrag. Som avdelningschef företräder du såväl den egna verksamheten som Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län.

Som chef inom Region Kalmar län erbjuds du utbildningar samt olika nätverk och forum som stärker och utvecklar dig i ditt ledarskap. HR-konsult, controller, verksamhetsutvecklare och kommunikatör finns kopplade till enheten och stöttar dig konsultativt med de frågor du ställs inför. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Våra chefsförordnanden är tidsbegränsade och du erbjuds en tillsvidareanställning inom din grundprofession.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleexamen inom hälso- och sjukvård. Vi vill att du har erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete och erfarenhet av arbete i ledande ställning. Du är en ansvarstagande person med stort intresse för att se dina medarbetare växa och utvecklas. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat och hög delaktighet där alla samarbetar för bästa behandlingskvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister krävs för tjänsten.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. På mottagningen i Västervik är vi 25 medarbetare som under ett år möter ungefär 1000 barn, ungdomar och deras familjer.

Mottagningen ligger centralt med gångavstånd till buss- och tågförbindelser. I Kalmar finns en länsövergripande heldygnsvård med 4 platser. Till barn- och ungdomspsykiatrin hör även Anorexi- och bulimicenter som finns i Kalmar och Västervik.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/446

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-21
Upplysning om tjänsten

Sanna Karlsson, Verksamhetschef

0480-89946

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet