Avdelningschef BUP Akutavdelning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete som avdelningschef på BUP:s akutavdelning. Vi söker dig som vill leda verksamheten framåt och få en viktig roll i fortsatta utvecklingen av barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län.

Tillsammans med dina medarbetare kommer du arbeta för att behålla och utveckla kvaliteten i vården och skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och medarbetarskap. Du kommer att ha ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö samt att följa upp mål och resultat. Du ingår i ledningsgruppen för BUP Kalmar län där ni tillsammans definierar och utvecklar BUP:s övergripande uppdrag.

Som avdelningschef företräder du både den egna verksamheten och Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län. Du kommer att leda förbättringsarbete i din egen verksamhet och även vara delaktig på länsnivå i pågående utvecklingsarbete.

Som chef inom Region Kalmar län erbjuds du utbildningar samt olika nätverk och forum som stärker och utvecklar dig i ditt ledarskap. HR-konsult, controller, verksamhetsutvecklare och kommunikatör finns kopplade till basenheten och stöttar dig konsultativt med de frågor du ställs inför. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Våra chefsförordnanden är tidsbegränsade och du erbjuds en tillsvidareanställning inom din grundprofession. 

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleexamen inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ledande ställning och att du har intresse av att utveckla ditt ledarskap. Vi vill också att du har en drivkraft att se dina medarbetare växa och utvecklas.

Det är meriterande om du har erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete.

Som person är du ansvarstagande, självständig och har god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du är trygg i dig själv och har mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Vi vill att du har engagemang och kunskap som gör att du kan bidra till att skapa ett bra arbetsklimat och hög delaktighet där alla samarbetar för bästa vårdkvalitet. 

Utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister krävs för att bli aktuell för tjänsten. Även B-körkort är ett krav. 

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Akutavdelningen som är länsövergripande har fyra vårdplatser. Till barn- och ungdomspsykiatrin hör även Anorexi- och bulimicenter som finns i Kalmar och Västervik.

Under våren 2022 flyttar vi in i nybyggda, ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet. Här kommer specialistpsykiatrins alla verksamheter i Kalmar att samlas under ett och samma tak vilket ger en modern, välkomnande och patientfokuserad verksamhet med goda förutsättningar för intern och extern samverkan och god arbetsmiljö.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/39

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-20
Upplysning om tjänsten

Sanna Karlsson, Verksamhetschef

0480-899 46
Upplysning om tjänsten

Anna Falked, Vision

0480-484 87
Upplysning om tjänsten

Agneta Tinnert, Akademikerförbundet SSR

0480-841 51

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 februari 2022 Lämna synpunkter på innehållet