Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Audionom, hörselvården

Audionom, hörselvården

Västerviks sjukhus

Är du nyfiken på ett spännande och viktigt uppdrag som audionom på öron-näsa-halskliniken i vackra Västervik? Du kommer utföra diagnostiska hörselmätningar samt självständigt initiera adekvata insatser och kunna följa upp dess effekter. I detta uppdrag kommer du förvärva en bred kompetens med möjlighet att utvecklas vidare inom din profession utifrån intresse och verksamhetens behov tillsammans med oss på kliniken. En annan viktig del av uppdraget består av vårt systematiska och utvecklingsinriktade samarbete med såväl hörselteamet som övriga kollegor inom andra professioner på sjukhuset och inom regionen. Vi vill att du ska trivas hos oss och du erbjuds därför en introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper.  

Vi söker

Är nyfiken på att ingå i vårt härliga team på ÖNH-kliniken i vackra Västervik och är legitimerad audionom då är du den vi söker - både dig med erfarenhet och dig som är nyutexaminerad. Rollen som audionom kräver noggrannhet och förmåga till såväl självständigt arbete som arbete tillsammans med andra. Du tycker om att uppnå resultat liksom att på ett ändamålsenligt sätt prioritera och organisera ditt arbete. Du drivs av att arbeta mot fastställda mål. Vi ser att du har ett positivt empatiskt förhållningssätt, både gentemot patienterna, dina kollegor och du är engagerad för att hitta möjliga lösningar och ser möjligheter genom verksamhetens utveckling.
Urval och intervjuer sker löpnade. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi är nyfikna på dig – varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

 

Vår arbetsplats

Du välkomnas till ett sammansvetsat multiprofessionellt, kompetent hörselvårdsteam som består av audionomer, hörselvårdsingenjörer, pedagoger, teckenspråkslärare, kurator, audiolog, öronläkare och logopeder. Vi är ett glatt och positivt team som tillsammans med öron-näsa-hals-mottagningarna bedriver och ger regionens invånare en god, trygg, professionell och säker sammanhållen hörselvård. Vi lägger stor vikt på kvalitets och evidensbaserat arbete, och arbetar i multiprofessionellt team med fokus på att erbjuda diagnostik samt medicinsk, teknisk, pedagogisk och psykosocial hörselhabilitering/rehabilitering till patienter i alla åldrar utifrån deras individuella behov. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/891

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-26
Upplysning om tjänsten

Mercy Kalande, Avdelningschef

0490-86345
Upplysning om tjänsten

Maria Alexandersson, SRAT

0491-782015

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30