Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Audionom Hörselvården

Västerviks sjukhus

Är du intresserad av ett spännande uppdrag som audionom på öron-näsa-halskliniken på Västerviks sjukhus? Just nu finns en intressant möjlighet för dig hos oss.

Om tjänsten

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad audionom, både dig med erfarenhet och dig som är nyutexaminerad. Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga till både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra. Du tycker om att ta ansvar och att strukturera upp och organisera ditt arbete. Du drivs av att arbeta mot fastställda mål. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt, både gentemot patienterna, dina kollegor och du är engagerad, initiativtagande och ser möjligheter istället för hinder i förändringsprocessen. 

Du kommer att utföra diagnostiska hörselmätningar samt rehabilitering av personer med hörselnedsättning i alla åldrar. Du har ett nära och utvecklande samarbete med såväl hörselteamet som med övriga kollegor inom andra professioner. Arbetet ger dig en bred kompetens, du erbjuds goda möjligheter att utvecklas inom din profession. Vi samarbetar med flera kända leverantörer, det ger dig som audionom en stor valfrihet i utprovningsförfarandet. Vi arbetar med Auditbase samt Cosmic boknings-och journalsystem. Vi erbjuder en anpassad introduktion såväl till dig som är nyutexaminerad samt till dig med yrkeserfarenhet.

Urval och intervjuer sker löpnade. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Du välkomnas av ett tätt sammansvetsat och kompetent multiprofessionellt hörselvårdsteam som består av audionomer, hörselvårdsingenjörer, pedagoger, teckenspråkslärare, kurator, audiologer, öronläkare och logopeder. Vi är ett glatt och positivt team som tillsammans med ÖNH-mottagningarna bedriver och ger regionens invånare en god, trygg, professionell och säker sammanhållen hörselvård där vi lägger stor vikt på kvalitets och evidensbaserat arbete. Vi arbetar i multiprofessionellt team med målsättningen att erbjuda diagnostik samt medicinsk, teknisk, pedagogisk och psykosocial hörselhabilitering/rehabilitering till patienter i alla åldrar utifrån deras individuella behov. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/710

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-05
Upplysning om tjänsten

Mercy Kalande - Avdelningschef

0490-86000
Upplysning om tjänsten

Maria Alexandersson, SRAT

0491-782015

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30