Audionom Hörselvården

Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett spännande arbete som Audionom på Öron-Näsa-Halskliniken i Oskarshamn.

Du välkomnas av ett tätt sammansvetsat och kompetent hörselvårdsteam som består av Audionomer, Hörselvårdsingenjörer, Pedagoger, Teckenspråkslärare, Kuratorer, Audiologer, Öronläkare och Logopeder. Vi utgör ett glatt och positivt team och tillsammans med ÖNH-mottagningarna ger vi Regionens invånare en god, trygg, professionell och säker sammanhållen hörselvård.

Du ges hos oss möjligheten till ett självständigt arbete med frihet under ansvar där vi lägger stor vikt på kvalitets och evidensbaserat arbete. Dina arbetsuppgifter är varierande och utvecklande där du bland annat utför diagnostiska hörselmätningar samt rehabilitering av personer med hörselnedsättning i alla åldrar. Du kommer ha ett nära och utvecklande samarbete med hörselteamet likväl som med övriga kollegor från andra professioner

Arbetet ger dig en bred kompetens och hos oss har du goda möjligheter att utvecklas inom din profession.

Vi samarbetar med flera kända leverantörer och det ger dig som Audionom en stor valfrihet i utprovningsförfarandet. Vi arbetar med AuditBase samt Cosmic bokning och journalsystem.

Kommer du och arbetar hos oss så erbjuder vi en anpassad introduktion såväl till dig som är nyutexaminerad samt till dig med yrkeserfarenhet.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är Legitimerad Audionom, både dig med erfarenhet och dig som är nyutexaminerad.

Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga till både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra, vilket ställer krav på hög social kompetens samt att du är pedagogisk och kommunikativ som person. Du tycker om att ta ansvar och att strukturera upp och organisera ditt arbete och drivs av att arbeta mot fastställda mål. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt, både gentemot patienterna och dina kollegor och är engagerad, initiativtagande och ser möjligheter istället för hinder i förändringsprocessen.

Har du sedan tidigare erfarenhet av arbete med personer med hörselnedsättning/tinnitus eller ljudkänslighet så är detta meriterande. Kunskaper i teckenspråk/tecken samt körkort är meriterande men inte ett krav.

Vår arbetsplats

Öron-, näs- och halskliniken utreder och behandlar sjukdomar inom öron-, näs- och halsområdet. Hörselvården är en del av öron-, näs- och halskliniken som har totalt 34 anställda fördelat på tre verksamhetsområden i Region Kalmar län. Vi har verksamhet i Västervik, Oskarshamn samt Vimmerby.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/311

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-31
Upplysning om tjänsten

Regina Paalberg, Chefsaudionom

0490-86248
Upplysning om tjänsten

Maria Alexandersson SRAT

0491-782015

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30