Assistenttandläkare till Orofacial medicin, Specialisttandvården Kalmar

Folktandvården

Vi erbjuder

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.

Till avdelningen för Orofacial medicin/sjukhustandvård söker vi just nu assistenttandläkare. Tjänsten är placerad på specialisttandvården i centrala Kalmar, men viss tjänstgöring inom allmäntandvården kan vara aktuell.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med särskilt intresse för ämnet Orofacial medicin och som vill vidareutveckla dig inom området.

Vi lägger stor vikt vid att din personliga lämplighet, vilket för oss innebär att du är en flexibel, lyhörd, lösningsorienterad och prestigelös lagspelare för att du ska passa in i vårt team.

Lustgasutbildning samt tidigare erfarenhet inom Orofacial medicin är meriterande.

Vår arbetsplats

Specialisttandvården i Kalmar består av åtta olika odontologiska specialiteter och ett tandtekniskt laboratorium. Enheten är placerad på Länssjukhuset i Kalmar och här arbetar ca 75 medarbetare.

På Orofacial medicin arbetar 3 sjukhustandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor. Vi är ett team som präglas av flexibilitet och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete. 

På våra kliniker inom Folktandvården möter patienterna engagerade medarbetare som arbetar med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi jobbar dagligen i en stimulerande miljö med många intressanta och utmanande patientfall. Det gedigna vårdpanoramat gör att du snabbt utvecklas i din yrkesroll.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.
Folktandvården är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Utöver tandvård ansvarar Region Kalmar län för hälso- och sjukvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/33

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-06
Upplysning om tjänsten

Johan Hansson, verksamhetschef

0480-831 51, johan.e.hansson@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten
Upplysning om tjänsten

Ann Björling, 1a linjens chef

0480-44 82 72, ann.bjorling@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

Patricia Machado, Tjänstetandläkarna

0480-84660

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 7 februari 2022 Lämna synpunkter på innehållet