Assistent vård rehabilitering

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande arbete där du till stor del kommer att arbeta med administrativa uppgifter men även i det patientnära arbetet där du arbetar på delegation av arbetsterapeut eller fysioterapeut och även hjälper till vid gruppträning. Omfattningen på det patientnära arbetet kommer troligtvis att utökas över tid.

Du är vårt ansikte utåt och är den som möter våra patienter i både telefon, via våra digitala forum och när de besöker oss. Ni är två assistenter som bemannar vår reception och som arbetar i nära samarbete med varandra. Du kommer också att få egna ansvarsområden.

Vår arbetsplats ligger i centrala Kalmar och vi är en arbetsgrupp på fyra arbetsterapeuter, fjorton fysioterapeuter/sjukgymnaster och två assistenter som har ett positivt arbetsklimat där vi stöttar och hjälper varandra och har ett bra samarbete mellan våra olika yrkeskategorier. Just nu är det mycket som händer på vår enhet och våra digitala lösningar utvecklas ständigt. Vi stöttar även vid behov upp på andra mottagningar inom Rehab Söder, därför är det viktigt att du är flexibel och trivs med nya arbetsuppgifter och att eventuellt arbeta på andra arbetsplatser under kortare tid. Vi har mottagningar i Kalmar, Borgholm, Mörbylånga, Nybro, Emmaboda och Söderåkra.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Tjänsten är tillsvidareanställning med en första placering i Kalmar under 1 år.

Vi söker

Dig som har en utbildning inom idrotts/hälsovetenskap eller rehabilitering samt erfarenhet från administration och gärna erfarenhet från gruppträning och/eller friskvård. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, trivs med att både arbeta självständigt och i samarbete med andra och har förmågan att anpassa dig till nya förutsättningar. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du tar eget ansvar, initiativ och är lösningsfokuserad. Du har IT-vana, goda kunskaper i Microsoft Office och i svenska språket, i såväl tal som skrift.  Vi ser gärna att du har erfarenhet från journalsystemet Cosmic. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut.

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet. Arbetet hos oss är meningsfullt och utvecklande - varje dag!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/547

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-07-28
Upplysning om tjänsten

Cathrin Ljunggren, Avdelningschef

0480-84770

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30