Arbetsterapeut till vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som legitimerad arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med grupper, enskilda samtal/bedömningar och även ha en viktig plats i vårt NP-team och göra bedömningar i NP-utredningar. Du kommer att jobba både i team och enskilt.

Vår mottagning är uppdelad i fyra tvärprofessionella team med läkare, kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut och medicinska sekreterare. Teamet utgör en bas för arbetet, men arbetet är självständigt och bygger på samverkan mellan kollegor, vårdgrannar och patient. På vår mottagning värnar vi om teamkänslan och vikten av att tillvarata allas kompetenser.

Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du fyller 40 eller 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du utbildning i PRPP är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av gruppbehandlingar och vana av att arbeta med stress och smärtrelaterad problematik. Vi ser också gärna att du har erfarenhet att arbeta med patienter med NP-diagnoser.

Rollen kräver att du har förmåga att arbeta självständigt och är van att ta ansvar.

Teamarbetet är högt värderat hos oss och därför är det viktigt att du är en god teamkamrat och att du vill bidra till ett gott samarbete och en god arbetsmiljö. God förmåga till samverkan med vårdgrannar är också en förutsättning för att lyckas i rollen.

Har du intresseområden som rör specialistpsykiatrisk verksamhet inom ramen för vår verksamhet så finns goda möjligheter till fortbildning.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Oskarshamn är placerad i nybyggda och ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Oskarshamn. Upptagningsområdet är Oskarshamn, Mönsterås och Högsby. Verksamheten består av psykiatrisk öppenvård samt aktivitets- och naturorienterad verksamhet i form av tillhörande gård, Nymålen. Vi är ett 40-tal medarbetare med god sammanhållning som verkar för en utvecklande arbetsmiljö.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/705

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-01
Upplysning om tjänsten

Annika Ohlin, avdelningschef

0491-78 25 77
Upplysning om tjänsten

Birgit Nauclèr, SACO

0491-78 29 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet